ORTHOPEDIE FAES

Steunzolen

Wij maken alle steunzolen volledig op maat, en gebruiken geen prefabrikaten! Hoe gaat dit in zijn werk? Wij ontvangen de patiënt, luisteren naar zijn probleem, en volgen het advies van de arts.

Als er een technisch advies is van arts of andere begeleider, volgen wij dit op.
Vervolgens is er een volledige bewegingsanalyse. Voor de sportlui gebeurt dit in het kader van hun sport.

U krijgt een volledige en duidelijke uitleg van wat het technische probleem is van uw situatie of klacht.

Hebt u ooit steunzolen gehad ? Je mag altijd vrijblijvend advies vragen en uw probleem tonen.

Wij bespreken met u, in welke type schoenen u de zool wil dragen. Dit wil zeggen: welke sportschoenen of gewone schoen zijn het best en waarom. Wat kan men nog dragen van schoenen en wat kan niet.

Er wordt een profiel afdruk genomen van uw voeten. (Dit is een volledige vorm van uw voet, die gips gemaakt wordt). 
De steunzolen worden gemaakt op de uitgegoten gipsvorm van uw voetafdrukken.
Natuurlijk worden deze gipsvormen in een gecorrigeerde stand gebracht. Bij de aflevering van volledig op maat gemaakte steunzolen, passen wij deze aan in uw schoenen. 

U mag met de steunzolen proefstappen.De last of de fouten die er in uw looppatroon waren, moeten bij dit proefstappen opgevangen worden.Na één week proeflopen moet alles volledig goed zijn. 

Bij het minste probleempje dat er zou op duiken, zelfs na langere tijd, staan wij borg voor de verdere aanpassing van deze steunzool. Deze aanpassingen zijn gratis. De aanschaf van een paar steunzolen is vrij laag. 

Er zijn meerdere types steunzool, verschillend in dikte afhankelijk van het gebruik en de wensen, funktie en naar volume.

Een basis voor goede prestaties

Sportzolen op maat

De sportzool is erg schokdempend en beschermend. Ideaal als u bijvoorbeeld gaat lopen op een hardere ondergrond. Deze sportzolen geven een betere bescherming (vb ook bij het wandelen) voor mensen die wat boven hun normaal gewicht zitten of wanneer men een intensieve inspanning levert. (lopen, tennis, enz) 

De sportzool oefent een maximale bewegingscontrole uit over uw voet- en kniebewegingen. Hij regelt ook uw lichaamsstatiek. (evenwicht) waardoor blessures worden vermeden. De sportzool ontlast op een efficiënte manier de overbelasting op spieren, pezen, gewrichtsbanden en gewrichten. Dit gebeurt niet alleen door de schokabsorbering, maar in belangrijke mate door de bewegingscontrole. Door deze combinatie, kunnen de overbelaste delen van de voet en het been terug hun normale taak doen. Zo lossen de sportzolen uw dit probleem op. 

Sportzolen zijn gemaakt uit een exclusieve materie van hoge kwaliteit. Deze kunnen speciaal gemaakt worden om in spikes te gebruiken. (Véél dunner en fijner)

De levensduur is berekend op zeer intensief gebruik van 100 a 120 km lopen per week, gedurende één jaar.

Steunzolen voor diabetisch patiënten


Deze zolen geven een oplossing voor de voetproblemen, die deze patiënten hebben.
De speciale steunzool bevordert de bloedcirculatie in de voeten. 
Zij halen de overdrukplaatsen weg en geven duidelijk een extra bescherming, of kunnen doordrukwonden volledig vrij leggen.

 De zolen zijn voorzien van een drukabsorberende materie die een pompende en masserende werking heeft en nemen de wrijving weg van de voeten tegenover de grond. 

Er zijn twéé systemen: De corrigerende zolen en de opvangende bedding. De maakwijze is zoals de steunzolen op maat, waarvan de bovenlaag een speciale materie is.

Bij ons is alles All-in

Onze Maatbox

Maatbox Woont je heel ver? Of woont je het buitenland? 
U kan de steunzolen en of sportzolen via het internet bestellen en laten maken, juist naar uw voetbeeld, om zo uw probleem op te lossen, volgens de gegevens die u dan kan invullen. Hoe gaat dit? U bestelt een maatbox. Voor het maken van uw voetafdrukken links en rechts.

Lees aandachtig de stap voor stap informatie.   U vult een eenvoudig vragen blad in, in verband met uw probleem.
U kan ook eveneens in het vrije tekst blok, uw probleem omschrijven. De zolen worden gemaakt en naar u opgestuurd.
Is er een probleem nadien? Dan neemt u contact, en lossen we dit op.    


Hoe bestellen? 
U bestelt een maatbox via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U krijgt de bevestiging van de bestelling via e mail met het banknummer waarop u €25,00 kan betalen. 
Als de betaling binnen is, wordt de maatbox opgestuurd, inclusief alle informatie die u stap per stap kan volgen.
Deze informatie geeft u een duidelijk inzicht hoe wij werken. 

Hoe betalen?
Voorlopig op de meest veilige manier door overschrijving op ons banknummer. KBC: 734-0017252-92 

Hoeveel moet ik juist betalen?
Je kan zelf berekenen hoeveel uw bestelling kost.  
U kan het volledige bedrag in één keer betalen samen met de bestelling van de maatname box of u kan in twéé keer betalen. 
Eérst de maatbox, en dan de bestelling die u wenst. Dit gebeurd dan samen met het terug zenden van de maatbox en de e-mail die duidelijk aangeeft wat u wenst te bestellen. 

U kunt ook de maatbox afzonderlijk bestellen voor de prijs van €25,00. Na het lezen van de informatie en de handleiding, kunt u voor uzelf bepalen welk type zool of welke verschillende zolen u wenst. De prijzen van deze zolen staan duidelijk vermeld. 

Wenst u in één keer te betalen? 
Dan betaald u de som van de gewenste steunzolen in één keer. 

Wenst u in twéé keer te betalen? 
Dan besteld u éérst de maatbox van €25,00 met de informatie via e-mail en overschrijving en betaald u bij het terugzenden van de maatbox met het aantal bestelde steunzolen de rest. Dit is de som van de zolen min de € 25,00 van de maatbox (éénmaal).