ORTHOPEDIE FAES

Maak vandaag nog een afspraak

BOEK ONLINE UW AFSPRAAK

Orthopedische schoenen

Dit zijn schoenen die op maat gemaakt worden, en waarin een speciale voetbedding ligt. De combinatie van deze schoenen samen met de zolen kunnen allerlei problemen oplossen:
Ze kunnen gewoon opvang geeft aan uw voeten, waardoor ze rust ervaren.

Ze kunnen de compensatie ophoging geven als er beenlengteverschillen zijn. Deze compensatie is in de schoen is ingebouwd.
Ze kunnen de voeten in een bepaalde houding opvangen, ondersteunen, corrigeren of balancerende functie geven. Deze balans vervangt de functie die de voeten, tenen of enkels niet meer kunnen.
De voetbedding is ook aangepast voor diabetici.  Hiervoor gebruiken we een bodemprofiel-accepterende materie die de circulatie elke pas blijft stimuleren.
De schoen kan ook allerlei voorzieningen hebben die de voeten opliften, de binnen of buitenzijde ondersteunen of schoren tegen het wegkantelen.
Er is een vrije keuze van modellen en kleuren. Dit wordt reeds bij de maatnamen besproken.
We moeten echter rekening houden, dat het model van de schoen binnen de mogelijkheid van uw voet valt. Wij kunnen wel die voet zo smal mogelijk laten lijken.
De keuze van het model hierin is belangrijk alsook de kleur, het soort leder en vooral de belijning. Het éne model toont smaller dan het andere.

Bij elke nieuwe bestelling van schoenen, worden er nieuwe proefschoenen gemaakt, die thuis een periode uitgeprobeerd kunnen worden.

Onze Maatbox

Woon je heel ver? Of woon je in het buitenland? 
U kan de steunzolen en of sportzolen via het internet bestellen en laten maken, juist naar uw voetbeeld, om zo uw probleem op te lossen, volgens de gegevens die u dan kan invullen. Hoe gaat dit? U bestelt een maatbox. Voor het maken van uw voetafdrukken links en rechts.